News

REPORTAGE PIPA

Gebr Scheele v Hoeve weten hun naam als toppers op de dagfond ieder jaar weer opnieuw waar te maken. Ook dit jaar laten zij hier geen misverstand over bestaan en pakken op zowel Chateauroux en St. Philbert du Peup de 1e van de gehele afdeling Zeeland. 

Lees meer »

SHIRIN WINT 1E NPO ST. PHILBERT

Vandaag willen wij in het zonnetje zetten Gebroeders Scheele-van Hoeve. Deze combinatie is opnieuw bezig met een sensationeel seizoen 2024. Na het winnen van de eerste NPO-dagfond vlucht van het jaar winnen ze nu ook de tweede NPO-dagfondvlucht. We zijn weer terug in de jaren 2008-2012 toen de Gebroeders Scheele de NPO-vluchten domineerden in afdeling Zeeland. Anno 2024 doen ze dat, weliswaar in een nieuwe tandem, nog steeds. Team Top Pigeons is trots dat we deze duif aan u voor mogen stellen.

Lees meer »

ELENA WINT 1E NPO CHATEAUROUX

Vandaag willen wij in het zonnetje zetten Jaap Scheele en Simon van Hoeve van de combinatie Gebroeders Scheele – van Hoeve uit Terneuzen. De Gebroeders Scheele is een historisch begrip in de internationale duivensport. Jarenlang domineerde ze de programma vluchten in de provincie Zeeland. Anno 2024 is dat nog steeds hetzelfde, al is het nu in tandem met Simon van Hoeve. Afgelopen weekend mochten ze opnieuw een NPO-overwinning aan hun rijke galerij toevoegen. Team Top Pigeons is trots dat we deze duif aan u voor mogen stellen.

Lees meer »

ADRIAAN WINT 1E NPO GRAND PRIX CHATEAUDUN 2.158 DUIVEN

Vandaag willen wij in het zonnetje zetten Jaap Scheele en Simon van Hoeve van de combinatie Gebroeders Scheele – van Hoeve uit Terneuzen. Jaap en Simon waren vorige week al 1 van de uitgelichte hokken met de Gouden Medaille vanuit de NPO-vlucht Chateauroux. Deze week ging de Gouden Medaille opnieuw naar Jaap en Simon met de overwinning op de GRAND PRIX Chateaudun.

Lees meer »

DE 07 WINT 1E NPO CHATEAUROUX

Vandaag willen wij in het zonnetje zetten de Gebroeders Scheele van Hoeve. Deze ‘nieuwe’ combinatie bestaat uit Jaap Scheele en Simon van Hoeve. De combinatie bestaat sinds dit jaar nadat Simon zich bij Jaap toevoegde en ze de handen ineen sloegen voor een ijzersterke combinatie.

Lees meer »